Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jadakiss gearresteerd vanwege geladen vuurwapen

Shownieuws

Rapper Jadakiss is gearresteerd wegens illegaal wapenbezit. De 31-jarige hiphopper is te horen op de platen van Paris Hilton, Mariah Carey en Jennifer Lopez.

(Novum/AP) - Rapper Jadakiss is gearresteerd wegens illegaal wapenbezit. De 31-jarige hiphopper, die is te horen op het debuutalbum van Paris Hilton, werd zaterdag samen met drie anderen uit een auto gehaald, waarin ook een geladen vuurwapen lag. Dat heeft de politie van Yonkers, een stad in de Amerikaanse staat New York, bekendgemaakt.

Jadakiss, die eigenlijk Jason Phillips heet, bracht in 2001 zijn eerste soloalbum uit. Zijn meest recente album is 'Kiss of death'. Hij scoorde hits met Mariah Carey ('U make me wanna') en Jennifer Lopez ('Jenny from the block').

In 2004 raakte de rapper in opspraak toen hij zich in een nummer afvroeg 'waarom Bush de torens liet instorten'. Dat was een verwijzing naar de falende terreurbestrijding in de Verenigde Staten, legde de rapper later uit. Juli 2004 werd hij gearresteerd vanwege het bezit van marihuana en twee geladen vuurwapens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen