Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers klappen voor 'kat' Anita Meyer

Shownieuws

Bekende Nederlanders reageerden zaterdagavond enthousiast op Anita Meyer als kat. De première van Cats vond plaats in het Luxor Theater in Rotterdam.

BN'ers klappen voor 'kat' Anita Meyer

Bekende Nederlanders reageerden zaterdagavond enthousiast op Anita Meyer als kat. De première van Cats vond plaats in het Luxor Theater in Rotterdam. De musical werd met een staande ovatie ontvangen door BN'ers als Caroline de Bruijn, Micky Hoogendijk en Albert Verlinde.

Meyer speelt de rol van de kat Grizabella. De 51-jarige zangeres zei tevreden te zijn over haar zang- en acteerprestatie. "Het ging wel goed, geloof ik", vertelde Meyer aan Novum Nieuws. "Het was spannend en als je dan ook merkt dat het publiek heel leuk is en je hoort heel veel reacties uit de zaal, dan is het voor iedereen zo'n kick om daar te staan." Andere acteurs in het stuk zijn: Marco Bakker, Pia Douwes, Vera Mann, Antje Monteiro en Lone van Roosendaal.

Cats was bijna twintig jaar geleden voor het eerst in Nederland te zien. Het verhaal speelt zich af op een vuilnisbelt tijdens een bal. Tijdens het feest wordt één kat uitgekozen die wordt wedergeboren en zo een nieuw kattenleven krijgt.

De reizende productie is in veertien Nederlandse theaters te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen