Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian deelt stem met Madonna in animatiefilm

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij spreekt in de animatiefilm 'Arthur en de Minimoys' de stem in van Prinses Selenia. Madonna is in de originele versie van de film te horen.

Kim-Lian van der Meij spreekt in de Nederlandse versie van de animatiefilm 'Arthur en de Minimoys' de stem in van Prinses Selenia. In de originele versie is Madonna in dezelfde rol te horen. Dat meldt Independent Films vrijdag. De opnamen starten deze maand in Brussel. 'Arthur en de Minimoys' is de eerste animatiefilm van de Franse regisseur Luc Besson, bekend van films als 'Léon' en 'The fifth element'.

Naast Van der Meij is Chris Silos gevraagd voor de stem van Balhazard, de rol die David Bowie eerder insprak. Hugo Metsers vertolkt de stem van Max, eerder tot leven gebracht door Snoop Dogg. Renée Soutendijk is de grootmoeder van Arthur, die in het origineel ingesproken werd door Mia Farrow.

In 'Arthur en de Minimoys' raakt de 10-jarige Arthur in de ban van de verhalen die zijn oma hem voor het slapen vertelt. Minimoys zijn kleine wezentjes die de opa van Arthur tekende. De film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. 'Arthur en de Minimoys' en is vanaf 20 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen