Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kersverse moeder Gwen alweer aan het werk

Shownieuws

Gwen Stefani is na 4 maanden rust weer volop bezig met de opnames van een nieuwe album. 26 mei werd zoontje Kingston geboren.

Gwen Stefani is alweer volop aan het werk. De kersverse moeder is na een rustperiode van vier maanden druk bezig met de opnamen voor haar nog titelloze album. De Amerikaanse zangeres hoopt dat de cd nog voor het einde van dit jaar in de winkels ligt, schrijft ze op haar website. Kingston, het eerste kind van de 37-jarige Gwen en haar echtgenoot Gavin Rossdale, werd op 26 mei geboren.

De nieuwe cd wordt na 'Love.Angel.Music.Baby' uit 2004 het tweede soloalbum van de No Doubt-zangeres. Dit jaar komt ook een dvd uit. Op 'Harajuku Lovers Live' is een live optreden van Gwen te zien.

No Doubt werd bij het grote publiek bekend met het nummer 'Just a girl' van het album 'Tragic kingdom'. Als solozangeres scoorde Gwen hits met nummers als 'What you waiting for?', 'Rich girl' en 'Hollaback girl'.

Gwen Stefani en Gavin Rossdale trouwden in 2002. De 40-jarige Rossdale heeft al een dochter met modeontwerpster Pearl Lowe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen