Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Massahysterie in India om Pitt en Jolie

Shownieuws

In India is donderdag massahysterie uitgebroken wegens de komst van Angelina Jolie, Brad Pitt, en hun kinderen voor filmopnames.

Massahysterie in India om Pitt en Jolie

Inwoners van de Indiase miljoenenstad Pune lopen massaal uit om een glimp op te vangen van Angelina Jolie, Brad Pitt en hun drie kinderen. Dat meldt de krant Hindustan Times. Het sterrenkoppel is in India voor de opnamen van 'The mighty heart', een film over de moord op de Amerikaanse journalist Daniel Pearl. Hij deed in Pakistan onderzoek naar Al-Qaida en werd later onthoofd.

Volgens de krant kwam het gezin aan in een privé-vliegtuig van een invloedrijke Indiase zakenman. Vervolgens ging het gezelschap per auto naar een vijfsterrenhotel, waar zes luxueuze suites zijn geboekt. Pitt zou bij aankomst zijn jongste dochter Shiloh in zijn armen hebben gedragen. De pers en inwoners van Pune hebben er volgens de krant weinig tot niets van gezien.

Eerder deze week zouden Pitt en Jolie nog in Amsterdam een leegstaand pand aan de Leidsegracht hebben bekeken en zijn gespot bij het Kurhaus in Den Haag. Volgens geruchten wil het koppel zich in Nederland vestigen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen