Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer in de klas trekt miljoenenpubliek

Shownieuws

De vijfde aflevering van Klasgenoten, met Frans Bauer, heeft ruim 1,6 miljoen kijkers getrokken. De zanger trok twee keer zoveel kijkers als de vorige gasten.

De vijfde aflevering van het programma Klasgenoten heeft donderdag ruim 1,6 miljoen kijkers getrokken. De RTL 4-show, met Frans Bauer in de hoofdrol, was daarmee bijna het best bekeken programma van de avond. Alleen het NOS Journaal van 20.00 uur trok meer publiek, met ruim 1,7 miljoen kijkers.

Frans Bauer trok bijna twee keer zoveel kijkers als de gemiddelde gast die presentator Robert ten Brink ontvangt bij Klasgenoten. De eerste vier afleveringen, met onder anderen Wendy van Dijk en Johnny de Mol, trokken gemiddeld 824 duizend geïnteresseerden.

Vanaf volgende maand zendt RTL 4 een nieuwe realitysoap rond Bauer uit. In 'De Bouwers' wordt hij gevolgd in de aanloop naar de dertien concerten die hij in december geeft in de Rotterdamse Ahoy'. In 2003 trok de zanger met zijn realitysoap 'De Bauers' wekelijks bijna drie miljoen kijkers. De show won een Gouden Televizier Ring, de belangrijkste Nederlandse televisieprijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen