Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Corvette McConaughey levert halve ton op

Shownieuws

De auto van de Amerikaanse acteur Matthew McConaughey is voor bijna vijftigduizend euro verkocht via de veilingsite eBay. Het geld gaat naar een goed doel.

Corvette McConaughey levert halve ton op

De auto van de Amerikaanse acteur Matthew McConaughey is voor bijna vijftigduizend euro verkocht via de veilingsite eBay. Het gaat om een glimmend blauwe Corvette Stingray cabrio uit 1971.

De acteur, die vorig jaar door het blad People werd verkozen tot meest sexy man ter wereld, doneerde het voertuig aan het Angel Network, het goede doel van talkshowhost Oprah Winfrey. De opbrengst komt ten goede aan slachtoffers van de orkanen Katrina en Rita in de Verenigde Staten.

Op de site van Oprah houdt McConaughay een weblog bij, waarin hij schrijft over de gevolgen van een ramp als Katrina. De orkaan verwoestte een jaar geleden een groot deel van de Amerikaanse stad New Orleans. Rita sloeg eveneens bijna een jaar geleden toe in het zuidoosten van Texas, de staat waar McConaughey vandaan komt.

De 36-jarige acteur is bekend van rollen in films als 'Failure to launch' en 'Sahara'. Ook is hij bekend als de ex van de Spaanse actrice Penélope Cruz. Zij gingen kort geleden uit elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen