Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courteney Cox zorgt slecht zichzelf

Shownieuws

Courteney Cox zorgt niet goed voor zichzelf. De 'Friends'-actrice zegt heel goed te zijn in het verzorgen van anderen, maar te weinig aan zichzelf te denken.

Courteney Cox zorgt slecht zichzelf

Courteney Cox zorgt niet goed voor zichzelf. Dat vertelt de 'Friends'-actrice in het Amerikaanse tijdschrift Life. "Ik ben heel goed in het verzorgen van anderen, maar ik denk te weinig aan mezelf."

De actrice heeft op aanraden van een vriendin zelfs de hulp ingeroepen van een therapeut. "Mijn doel voor deze fase van mijn leven is om beter voor mezelf te zorgen", zegt de 42-jarige brunette. "Ik was altijd doodsbang om andere mensen te kwetsen. Nu heb ik geleerd om voor mezelf op te komen en te zeggen wat ik wil zonder me daar slecht over te voelen."

De actrice gaat niet altijd alleen naar therapie, regelmatig neemt ze haar echtgenoot David Arquette mee naar de therapeut. Cox denkt dat het soms nodig is van buitenaf naar relaties te laten kijken. "Een therapeut verduidelijkt dingen." Dat ze naar therapie gaan, betekent echter niet dat het slecht gaat tussen Cox en Arquette. "We vinden elkaar heel erg leuk. Hij krijgt een kick van mij en ik van hem."

Courteney Cox en de 35-jarige David Arquette zijn zeven jaar getrouwd. Ze hebben een 2-jarig dochtertje, Coco.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen