Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vriend kaffert Charlize Theron uit'

Shownieuws

Charlize Theron is uitgekafferd door haar partner Stuart Townsend omdat ze te laat kwam opdagen voor een etentje. Dat meldt The Daily Mirror.

Actrice Charlize Theron is uitgekafferd door haar partner, acteur Stuart Townsend, omdat ze te laat kwam opdagen voor een etentje. Dat meldt de Britse tabloid The Daily Mirror. De ster van onder meer 'Monster' zou 45 minuten te laat zijn verschenen bij het Hungry Cat Restaurant in Hollywood. Hierop wees Townshend de actrice haar plaats ten overstaan van hun vrienden. De 31-jarige Theron zou volkomen sprakeloos zijn geweest en haar ogen niet droog hebben kunnen houden.

De Zuid-Afrikaanse actrice bood haar excuses aan voor haar late verschijnen. Daarop zou Townsend Theron nog hebben toegebeten: "Ik vergeef het je, maar laat het niet nog eens gebeuren." De twee zouden vaker problemen hebben. In maart meldde de Britse krant The Sun dat de twee uit elkaar waren. Ook verscheen Charlize zonder Stuart aan haar zijde bij de uitreiking van de Oscars en de Britse filmprijzen, de Bafta's.

Theron speelde onder andere in de films 'The devil's advocate' en 'The Italian job'. Ze kreeg in 2003 een Oscar voor haar rol in de film 'Monster'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen