Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake nodigt pers uit voor huwelijk

Shownieuws

Justin Timberlake heeft beloofd dat de pers aanwezig mag zijn bij zijn huwelijk met Cameron Diaz. Hij wil zich stress besparen.

Als Justin Timberlake met Cameron Diaz trouwt, doet hij dat voor het oog van de wereld. De inspanning die het kost om journalisten en fotografen weg te houden boezemt de zanger zoveel angst in, dat hij liever heeft dat ze een glaasje champagne komen drinken. In een interview in het Britse OK Magazine belooft hij dat de pers aanwezig mag zijn op zijn grote dag.

En dat is een uitzondering op de regel. Gewoonlijk bewegen sterrenkoppels hemel en aarde voor een beetje privacy. Zo kregen de gasten voor het huwelijk van de acteurs Will Smith en Jada Pinkett Smith pas op de ochtend van de trouwerij de locatie door. Katja Schuurman en Thijs Römer hielden de pers dinsdag weg van hun trouwceremonie in Frankrijk.

Het nieuws over een huwelijk tussen de 25-jarige Justin en de 33-jarige Cameron komt uit de lucht vallen. Hoewel er de afgelopen maanden in de media druk over een huwelijk is gespeculeerd, werd een officiële verloving nooit bevestigd.

In OK Magazine benadrukt Justin dan ook dat een trouwdatum nog absoluut niet is geprikt. "We hebben onze handen waarschijnlijk eerst vol aan het maken van gastenlijsten en het uitzoeken van een cateraar. Maar als we een datum hebben, zorg ik ervoor dat iedereen een uitnodiging krijgt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen