Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robbie is slonzig en ruikt naar sigaretten'

Shownieuws

Robbie Williams is slordig, draagt trainingsbroeken en ruikt naar sigaretten. Dat zegt de Duitse zangeres Diana Sorbello.

Robbie Williams is slordig en ruikt naar sigaretten. Dat vertelt de Duitse zangeres Diana Sorbello in Bild. De schlagerkoningin zegt in de boulevardkrant zondag drie uur met de populaire rocker te hebben doorgebracht op zijn hotelkamer. De Britse zanger is in Duitsland voor zijn wereldtournee. Zondag trad hij op in Düsseldorf.

Sorbello vertelt dat de 32-jarige Williams eruitzag alsof hij net terugkwam van een stevige training in de sportschool. "Zijn haar zat rommelig en hij droeg een wijde trainingsbroek." Ook zijn suite zag er volgens de zangeres uit als een gemiddelde studentenkamer. "Op een tafel lagen tien volle pakjes sigaretten. Onder de tafel lag een grote stapel slippers en sportschoenen." De zanger zelf rook volgens Sorbello ook niet bepaald fris. "Hij droeg geen parfum, maar de geur van sigaretten was erg sterk."

Sorbello vond Robbie ondanks zijn slordige voorkomen wel charmant. "Hij vroeg mijn telefoonnummer. Helaas heeft hij tot nu toe nog niet gebeld." Robbie was het tegendeel van wat de schlagerkoningin had verwacht. "Ik had gedacht dat hij de meisjes van zich af moest slaan, maar Robbie kwam op mij gewoon over als het nette buurjongetje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen