Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Andre 3000: Outkast niet uit elkaar

Shownieuws

Andre 3000 ontkent dat Outkast uit elkaar gaat. Hiphoppartner Big Boi attendeerde Andre op een website, waarop werd gemeld dat de groep uit elkaar is.

Andre 3000 ontkent dat Outkast uit elkaar gaat. Dat meldt de Amerikaanse muziekzender MTV. Andre, de helft van het Amerikaanse hiphopduo, zou dat dinsdag hebben gezegd in het Amerikaanse televisieprogramma Total Request Live.

Hiphoppartner Big Boi attendeerde Andre zondag op een website, waarop werd gemeld dat de groep uit elkaar is. Volgens de rapper is dat onjuist en zijn hij en Big Boi nog steeds 'erg goed bevriend'.

De geruchten over het uiteengaan van de groep doen al de ronde sinds het verschijnen van het album 'Speakerboxxx/The love below' in 2003. Op dit dubbelalbum zijn Big Boi en Andre voor het eerst afzonderlijk van elkaar te horen. Ook de weigering van Andre om op te treden draagt bij aan de constante geruchtenstroom. Hoewel hij toegeeft dat hij niet meer geïnteresseerd is in het geven van optredens, heeft dat volgens Andre een totaal andere reden. "Ik ben vaak in de studio en richt me liever op het produceren en schrijven van muziek."

Het duo nam ook de eerste twee videoclips van het nieuwe album 'Idlewild' los van elkaar op. Andre wijt dat aan 'conflicterende werkschema's' en laat weten dat de twee in de volgende clip weer gewoon samen te zijn zien.

'Idlewild' verschijnt op 25 augustus. De cd is de soundtrack van de gelijknamige film, die in september in Amerika in première gaat. De film is geregisseerd door Bryan Barber, die eerder videoclips van het tweetal regisseerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen