Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DJ Chuckie zegt nee tegen groupies

Shownieuws

DJ Chuckie gaat nooit naar huis met groupies, terwijl hij toch genoeg aanbiedingen krijgt. "Ik laat me niet afleiden door vrouwen, drank of drugs.

DJ Chuckie gaat nooit naar huis met groupies, terwijl hij toch genoeg aanbiedingen krijgt van vrouwelijke fans. "Ik laat me niet afleiden door vrouwen, drank of drugs", zegt de 28-jarige draaitafelartiest donderdag in jongerenblad Spam. "Door nooit met groupies te rommelen word je alleen maar gewilder."

Vrouwen zijn vaak op hem afgestapt met de vraag of hij zin had in een afterparty bij hen thuis. Clyde Narain, zoals de producer eigenlijk heet, is er nooit op ingegaan. "Ik realiseer me dat ze alleen maar met me mee willen omdat ik een bekende dj ben." Wel flirt hij met zijn fans. "Dat is het spel tussen de dj en het publiek. Ik vind die aandacht ook zeker geen ramp; een betere egoboost kun je niet hebben."

De winnaar van twee Dutch Mobo Awards (prijzen voor urban-artiesten) in de categorie beste club-dj, maakte nummers als 'Je doet', 'Ballen tot we vallen' en 'Partycrasher'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen