Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan binnenkort mogelijk dakloos

Shownieuws

Lindsay Lohan zet met haar gedrag niet alleen haar carrière op het spel. De actrice dreigt nu ook uit haar appartement te worden gezet omdat ze te veel feest.

Lindsay Lohan binnenkort mogelijk dakloos

Lindsay Lohan zet met haar gedrag niet alleen haar carrière op het spel. De actrice dreigt nu ook uit haar appartement te worden gezet omdat ze te veel zou feesten. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Post. De laatste weken kwam Lindsay herhaaldelijk in de publiciteit vanwege haar onverantwoordelijke gedrag.

De 20-jarige filmster woont in Los Angeles in een appartement in hotel Chateau Marmont. Volgens een bron van de krant heeft het hotelpersoneel het flink gehad met Lindsay. "Ze willen haar eruitzetten omdat vrienden van haar voortdurend in en uit lopen en ze alleen maar aan het feesten is."

Onlangs stuurde de producent van Lindsay's nieuwe film 'Georgia rule' een open brief aan het tijdschrift People, waarin de Hollywood-ster werd aangesproken op haar 'onverantwoordelijke en onprofessionele' gedrag. Vorige week werd ze ontslagen door haar platenlabel, omdat ze weigerde haar single te promoten in Groot-Brittannië.

Lohan werd bekend door haar rollen in de films 'Mean girls' en 'Herbie: fully loaded'. Als zangeres maakte ze twee albums, 'Speak' en 'A little more personal (raw)'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen