Kies je favoriete radiostation

Dossiers

P. Diddy en James Blunt op vrouwenjacht

Shownieuws

P. Diddy wil met James Blunt op vrouwenjacht in Londen. Ze hadden eerder afgesproken dat Blunt zodra hij een ster was met Diddy op stap zou gaan.

P. Diddy en James Blunt op vrouwenjacht

P. Diddy wil met James Blunt op vrouwenjacht in Londen. Dit meldt de Britse krant The Sun. De 37-jarige hiphop-ster interviewde Blunt onlangs voor het Amerikaanse tijdschrift Interview en herinnerde hem aan een oude belofte. De twee hadden eerder afgesproken dat de Britse zanger, zodra hij grote een ster was, met de flamboyante Diddy op vrouwenjacht zou gaan in Londen.

De 32-jarige Blunt, die een relatie heeft met het Slowaakse fotomodel Petra Nemcova, liet Diddy weten het een geslaagd idee te vinden. Als wederdienst belooft de hiphop-ster de zanger te introduceren bij zijn vrienden op Ibiza. Blunt gaat zich vestigen op het eiland, om daar aan zijn tweede album te werken. Diddy vindt dat de zanger wel iets aan zijn kleding moet doen voordat ze samen op stap gaan.

James Blunt brak in 2004 door met zijn debuutalbum 'Back to Bedlam'. De grootste hit scoorde hij met de liefdesballade 'You're beautiful'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen