Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shanna 'kapot' door scheiding van Travis

Shownieuws

Shanna Moakler heeft zich uitgesproken over haar gestrande huwelijk. Woensdag werd bekend dat de playmate gaat scheiden van drummer Travis Barker.

Shanna 'kapot' door scheiding van Travis

Shanna Moakler heeft zich uitgesproken over haar gestrande huwelijk. Woensdag werd bekend dat de actrice en playmate gaat scheiden van drummer Travis Barker. Hun leven was te volgen op MTV, in het programma Meet the Barkers.

Op haar weblog verklaart Shanna 'kapot' te zijn. "Mijn hart is gebroken door het mislukken van mijn huwelijk en de schade die dat toebrengt aan mijn gezin." Ze vertelt hard te hebben geprobeerd om haar huwelijk te redden. "Ik wilde niets liever dan de uitdagingen die we tegenkwamen overwinnen, maar dat is mislukt."

De voormalige Miss USA heeft geen spijt van haar huwelijk. "Ik geloof nog steeds in de liefde. Ik kijk terug zonder spijt en voel me gezegend door de ervaring." Ze denkt ook dat er een reden is voor de scheiding. "Ik geloof dat alles in het leven een reden heeft en ik vertrouw op God."

De blondine bedankt ook haar fans voor 'hun overweldigende steun'. "Bedankt voor al jullie lieve brieven en warme woorden."

De 30-jarige Barker, drummer van Blink-182, en de 31-jarige Moakler trouwden in 2004. Ze hebben twee kinderen: zoon Landon van 2 en dochter Alabama van zeven maanden. Shanna heeft nog een dochter, Atiana van 7, uit een eerdere relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen