Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Biograaf onthult geheimen Liz Taylor

Shownieuws

Biograaf J. Randy Taraborrelli onthult in zijn nieuwe boek over Elizabeth Taylor de diepste geheimen van de filmdiva. Het boek komt eind deze maand uit.

Biograaf onthult geheimen Liz Taylor

De diepste geheimen van Elizabeth Taylor liggen binnenkort voor het oprapen. Auteur J. Randy Taraborrelli brengt het boek 'Elizabeth' uit, waarin onder meer alle cosmetische operaties die de filmdiva onderging worden onthuld. Dat meldt de filmsite IMDb. Met name de neuscorrectie die Taylor aan het begin van haar carrière onder druk van filmbonzen liet uitvoeren, zal volgens Taraborrelli veel stof doen opwaaien onder fans.

De nu 74-jarige Taylor, die in de jaren zestig gold als een schoonheid, zou zijn geholpen door de chirurg die ook Natalie Wood en Marilyn Monroe onder handen nam. Dat de actrice in haar hoogtijdagen niet helemaal puur natuur was, wisten maar weinigen. Inmiddels is bekend dat ze meerdere facelifts heeft ondergaan.

Taraborrelli schreef eerder biografieën over Diana Ross, Frank Sinatra, Michael Jackson en Madonna. In het boek over Elizabeth Taylor gaat hij behalve op de schoonheidsoperaties van het Hollywoodicoon in op haar acht huwelijken. Hij onthult tevens dat haar vader alcoholist en mogelijk ook homoseksueel was. 'Elizabeth' komt op 29 augustus uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen