Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russische kerk geeft negatief Madonna-advies

Shownieuws

De Russisch-orthodoxe kerk adviseert gelovigen het optreden van Madonna in Moskou te mijden. De kerk is vooral verontwaardigd over de 'kruisigingsact'.

Russische kerk geeft negatief Madonna-advies

De Russisch-orthodoxe kerk adviseert gelovigen het optreden van Madonna in Moskou te mijden. Een woordvoerder van de kerk zegt in de Russische krant The Moscow Times dat Madonna haar optredens misbruikt om 'haar eigen spirituele problemen te verkondigen.'

De kerk is vooral verontwaardigd over de 'kruisigingsact' van de zangeres, waarbij Madonna met een doornenkroon op haar hoofd aan een enorm kruis vol kristallen hangt. Ook religieuze leiders in Italië spraken zich recentelijk uit tegen de act.

Ondanks het advies blijft de 47-jarige superster ongekend populair in Rusland. Volgens de krant stonden maandagnacht honderden Madonna-fans urenlang in de rij om de eerste kaartjes van het optreden op 11 september te bemachtigen.

Ook in de rest van Europa zijn de kaartjes van de megaster niet aan te slepen. Zo waren de 36 duizend kaartjes voor het Madonna-concert in Praag op 6 september binnen negen minuten uitverkocht. Op 3 en 4 september staat de zangeres in de Amsterdam ArenA. Die concerten waren binnen een kwartier uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen