Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coup in Thailand zit Nicolas Cage dwars

Shownieuws

De opnamen van de nieuwe film met Nicolas Cage, 'Bangkok dangerous', zijn onderbroken door de militaire coup in Thailand. Dat meldt een Chinese website.

(Novum/AP) - De opnamen van de nieuwe film van Nicolas Cage zijn deze week onderbroken door de militaire coup in Thailand. Dat meldt de Chinese website Sina.com. Cage was in de hoofdstad voor de remake van de gangsterthriller 'Bangkok dangerous' uit 1999. Uit voorzorg had hij volgens de site een privévliegtuig klaarstaan, waarmee hij het land elk moment kon verlaten. De opnamen van de film hebben vertraging opgelopen.

Toen het nieuws van de coup de filmploeg dinsdagavond bereikte, werd Cage naar zijn hotel gestuurd. De rest van de crew bleef op de set om de boel in de gaten te houden. Later zou Cage de producenten hebben verzocht iedereen naar huis te sturen.

De vreedzame coup, die plaatvond onder leiding van generaal Sondhi Boonyarataklin, is bedoeld om een einde te maken aan de politieke verdeeldheid en de corruptie in het land. Volgens de legerleider wordt de staatsgreep gesteund door de Thaise koning.

Cage is momenteel te zien in 'World trade center' van regisseur Oliver Stone.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen