Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reinout Oerlemans in gesprek met Hirsi Ali

Shownieuws

Presentator Reinout Oerlemans spreekt vrijdag in de Tros TV Show met Ayaan Hirsi Ali. Het gesprek staat in het teken van haar autobiografie 'Mijn vrijheid'.

Presentator Reinout Oerlemans spreekt vrijdag in de Tros TV Show met Ayaan Hirsi Ali. De ontmoeting vindt plaats naar aanleiding van het boek 'Mijn vrijheid', de autobiografie van het voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD. In verband met de strenge veiligheidseisen vindt het gesprek niet plaats in de studio, maar in de uitgeverij van Hirsi Ali in Amsterdam.

Oerlemans praat met de 36-jarige politica over haar jeugd in Somalië en Kenia, haar vader en haar vlucht naar Nederland. Ook vertelt Hirsi Ali openlijk over haar grote liefde Marco en over haar toekomstdromen. Hirsi Ali woont sinds kort in Washington waar ze werkt bij het American Enterprise Institute, een conservatieve denktank die de Amerikaanse regering adviseert.

Oerlemans neemt vrijdag verder een kijkje achter de schermen bij 'Rembrandt de musical' en praat met zangeres Kim Wilde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen