Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé grote winnaar bij Mobo Awards

Shownieuws

Beyoncé Knowles kwam als grote winnaar uit de bus tijdens de elfde editie van de Music of Black Origin (Mobo) Awards. De zangeres won drie prijzen.

Beyoncé Knowles is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de elfde editie van de Music of Black Origin (Mobo) Awards. De zangeres, die vier nominaties had gekregen, won drie prijzen. Ze werd verkozen tot beste internationale vrouwelijke artiest en met het nummer 'Deja vu' sleepte Beyoncé prijzen in de wacht voor het beste lied en de beste videoclip. De zangeres was niet aanwezig bij de uitreiking van de Mobo Awards. Dat meldt de BBC.

De Britse verkiezing van de beste muzikanten 'met een zwarte achtergrond' is een jaarlijks terugkerend evenement. Corinne Bailey Rae nam twee prijzen mee naar huis. Zij werd verkozen tot beste Engelse vrouwelijke artiest en tot de beste nieuwkomer in Engeland. Andere artiesten die in de prijzen vielen, waren rapper Jay-Z, als beste internationale mannelijke artiest, en the Black Eyed Peas, die werden verkozen tot de beste groep.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen