Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer straf voor stiekem filmen Jacko

Shownieuws

De eigenaar van een vliegtuigverhuurbedrijf is veroordeeld tot zes maanden huisarrest en een boete. Hij had Michael Jackson stiekem gefilmd.

Weer straf voor stiekem filmen Jacko

(Novum/AP) - Het stiekem filmen van Michael Jackson is een Amerikaanse ondernemer opgebroken. De eigenaar van een verhuurbedrijf voor vliegtuigen is veroordeeld tot zes maanden huisarrest. Jeffrey Borer kreeg geen celstraf omdat het slecht gaat met zijn vrouw. Verder moet hij een boete van tienduizend dollar, 7900 euro, betalen en moet hij 150 uur onbetaalde arbeid verrichten.

Borer had een vliegtuig verhuurd aan Jackson. Met de in juli al veroordeelde Arvel Jett Reeves, de eigenaar van het bedrijf dat het vliegtuig moest onderhouden, installeerde hij twee digitale videocamera's in het toestel. Jacko vloog ermee naar Santa Barbara toen de zaak rond het vermeende misbruik van kinderen speelde. Daarvan werd de 'King of Pop' vorig jaar in juni vrijgesproken.

Eerder dit jaar bekenden de mannen schuld. Borer gaf toe de opnamen te hebben gemaakt met de bedoeling ze voor veel geld aan de media te verkopen. Het is onbekend wat er precies op de beelden is te zien. Ook zit er geen geluid bij, doordat de microfoontjes niet juist waren geïnstalleerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen