Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barbra Streisand drijft spot met Bush

Shownieuws

Barbra Streisand steekt in haar nieuwe show de draak met de Amerikaanse president George W. Bush. De zangeres en actrice treedt voor het eerst in zes jaar op.

Barbra Streisand steekt in haar nieuwe show de draak met de Amerikaanse president George W. Bush. De zangeres en actrice, die voor het eerst in zes jaar weer op de planken staat, heeft als vast onderdeel van haar repertoire een parodie op Bush. Daarbij doet een acteur de president na met uitspraken als: "Ik maak me zorgen om de nationale schuld, dus verkoop ik Canada." Dat meldt persbureau Reuters donderdag.

De 64-jarige Streisand nam in 2000 afscheid van het podium met haar Timeless Tour. Ze besloot dit jaar toch weer te gaan toeren omdat ze geld wil inzamelen voor het milieu, onderwijs en de gezondheidszorg.

Tijdens de show, waarin Streisand klassiekers als 'Funny girl' en 'Somewhere' ten gehore brengt, maakt ze gebruik van autocue. Ze is als de dood haar tekst te vergeten sinds ze zich in 1967 tijdens een optreden in New York de woorden van drie nummers niet meer kon herinneren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen