Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rosanna Lima maakt saaie bril tot sexy accessoire

Shownieuws

Volgens styliste Rosanna Lima is de bril deze winter hét modeaccessoire . Het moet wel een montuur zijn in een opvallende kleur, zoals rood of aubergine.

Styliste Rosanna Lima ziet de bril als sexy accessoire voor komende winter al helemaal voor zich. Vooral monturen in vlammende kleuren als rood en aubergine zijn volgens haar uitermate geschikt om als fashionista een modestatement mee te maken. "Kuisheid is de nieuwe sensualiteit. Het modebeeld wordt vrij strak met veel grijs en zwart. Daar past een bril in een opvallende kleur perfect bij."

In Hollywood is de bril al aardig doorgebroken, weet Lima te vertellen. "Ik zag Angelina Jolie laatst met een bril op en ook Johnny Depp is supersexy als hij zijn setje glazen opheeft." In Nederland valt nog heel wat werk te verzetten onder brildragers, vindt de styliste die onder anderen Gerard Joling en Tanja Jess van advies voorzag. "Van die mensen die al twintig jaar hetzelfde ding ophebben. Vreselijk. Het wordt nu echt tijd voor een wat hipper imago."

En daarom heeft Rosanna alvast wat nuttige tips. Zo is een bril die breder is dan het breedste gedeelte van je gezicht uit den boze. Twee brillen, een klassieke en een opvallende, zijn geen overbodige luxe. Vrouwelijke brildragers met minsterkte mogen best een extra likje make-up aanbrengen op de ogen. Want, zegt Lima, dan kan een bril heel sexy zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen