Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna ontkent adoptie van kindje uit Malawi

Shownieuws

Madonna heeft geen kindje geadopteerd tijdens haar bezoek aan een weeshuis in Malawi. Geruchten over adoptie werden eerder verspreid door het Afrikaanse land.

(Novum/AP) - Madonna heeft geen kindje geadopteerd tijdens haar bezoek aan een weeshuis in Malawi. Dat heeft haar woordvoerder Liz Rosenberg gezegd. De geruchten dat de popdiva een 1-jarig jongetje zou adopteren, werden de wereld ingeholpen door een regeringswoordvoerder van het Afrikaanse land. Madonna is daar wel blij mee, omdat de verhalen de aandacht vestigen op de situatie van weeskinderen op het continent.

De 48-jarige popdiva was in Malawi in het kader van het liefdadigheidsprogramma 'Raising Malawi', dat hulp biedt aan ongeveer één miljoen weeskinderen, van wie een groot deel gebukt gaat onder aids. Ze reisde af naar Mphandula, een dorp dat ruim twaalf kilometer buiten de hoofdstad Lilongwe ligt. Daar bezocht ze onder meer een weeshuis en een school voor wezen.

De regeringswoordvoerder van het Afrikaanse land laat weten dat Madonna, die moeder is van twee kinderen, wel heeft nagedacht over adoptie. Rosenberg zegt daar niets van te weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen