Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baldwin sleept Basinger voor rechter

Shownieuws

Alec Baldwin heeft zijn ex-vrouw Kim Basinger voor de rechter gesleept. Woensdag klaagde hij de actrice aan, omdat hij zijn dochter niet zou mogen zien.

(Novum/AP) - Alec Baldwin heeft zijn ex-vrouw Kim Basinger voor de rechter gesleept. Woensdag klaagde hij de actrice aan, omdat hij zijn dochter niet zou mogen zien en niet bij haar opvoeding zou worden betrokken. Basinger ontkent de aanklacht.

Toen het echtpaar na zeven jaar huwelijk scheidde, leek de kwestie te zijn opgelost. In 2004 besloten ze de voogdij over hun dochter te delen. Volgens Baldwin heeft Basinger die afspraken meermaals genegeerd.

Zo beweert de 48-jarige acteur dat de blondine haar ex niet heeft gezegd dat ze op zakenreis ging. Baldwin had tijdens haar afwezigheid graag op hun 10-jarige dochter Ireland willen passen. Over een voorval waarbij hun dochter gewond raakte, zegt Baldwin niet te zijn ingelicht.

Als de 52-jarige actrice in Los Angeles schuldig wordt bevonden, hangt haar een gevangenisstraf van zestig dagen en een boete van twaalfduizend dollar (bijna 9500 euro) boven het hoofd. Op 15 januari komt de zaak voor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen