Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnamen Top Gear hervat zonder Hammond

Shownieuws

De opnamen van Top Gear zijn donderdag hervat zonder Richard Hammond, die onlangs tijdens opnamen gewond raakte. Hammond herstelt voorspoedig van hersenletsel.

De opnamen van het Britse autoprogramma Top Gear zijn donderdag hervat. Dat meldt de Britse tabloid The Sun, de krant waarvoor presentator Jeremy Clarkson een column schrijft. Eerder zeiden makers van de BBC-show dat het programma niet verder kon zonder presentator Richard Hammond, die onlangs tijdens opnamen ernstig gewond raakte.

Hammond, die voorspoedig herstelt, was woedend toen hij hoorde dat de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen vanwege zijn ongeluk werden uitgesteld.

De 36-jarige presentator crashte twee weken geleden met een snelheid van 450 kilometer per uur toen hij voor Top Gear een auto testte. Hij liep daarbij ernstig hersenletsel op. In Engeland barstte vervolgens een discussie los over de manier waarop het programma hard rijden zou verheerlijken. Een belangrijke producent liet weten niet meer mee te werken als er minder nadruk op snelheid zou komen te liggen. Volgens The Sun is daarvan in de nieuwe afleveringen geen enkele sprake.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen