Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse soulsensatie James Morrison naar TMF Awards

Shownieuws

De Britse soulsensatie James Morrison treedt op tijdens de uitreiking van de TMF Awards. De awardshow is op 13 oktober in de HMH in Amsterdam.

Muziekzender TMF is blij met de komst van James Morrison naar de uitreiking van de TMF Awards. De Britse soulsensatie maakte in eigen land de doorbraak van het jaar met zijn debuutalbum 'Undiscovered' en heeft in Nederland een hit met 'You give me something'. Morrison heeft zelf ook veel zin in het optreden. "Ik heb de show nooit gezien, maar van wat ik hoor is het een enorm spektakel."

Dat is nog eens andere koek voor een 22-jarige knaap uit het Engelse dorpje Porth, die voorheen auto's waste voor de kost. "Ik heb vaak genoeg in zalen gestaan met een tienkoppig publiek. Daarvan verliet de helft voortijdig de zaal", zegt Morrison. "Dat ik nu erkend wordt als muzikant is geweldig. Liedjes schrijven en optreden, ik doe echt niets liever."

De elfde editie van het prijzenfestival van de muziekzender is op 13 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Behalve Morrsion maken onder meer Tiësto, Anouk en Kane hun opwachting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen