Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kurt Rogiers is BNN ontgroeid

Shownieuws

Kurt Rogiers is met zijn 35 jaar de brutale presentatieklussen van BNN ontgroeid. Hij wil dan ook alleen nog volwassener programma's maken voor de zender.

De Vlaamse acteur en presentator Kurt Rogiers is met zijn 35 jaar de brutale presentatieklussen van BNN ontgroeid. Dat zegt hij in een interview met uitgaansmagazine NL20. "Een huis op stelten zetten of in een fout Elvis-pak een koppel trouwen in las Vegas. Hoe lang is dat nog leuk? Laten we eerlijk zijn: met 35 heb je bij BNN bijna de pensioengerechtigde leeftijd."

Hoewel Rogiers zichzelf te oud vindt, zal hij de jongerenzender niet verlaten. "Ik stop met de echte jongerenshows. Programma's als Cash Cab kan ik blijven maken, die zijn wat volwassener."

De blonde Rogiers brak in Nederland door met zijn rol in 'Costa!'. Voor BNN presenteerde hij Mystery Party en deed hij mee aan Try Before You Die. Momenteel is hij naast Victoria Koblenko te zien in de horrorfilm 'SL8N8'.

Rogiers heeft dus volop werk in Nederland, maar hij peinst er niet over te verhuizen. Belgen zijn namelijk erg leuk, vindt hij. "En ze hebben meer smaak. In Antwerpen zie ik vrouwen die top gekleed zijn. In Nederland denk ik vaak: die is in het donker wakker geworden, heeft een beetje om zich heen gegraaid in haar kledingkast en beseft nu pas dat ze een joggingpak met daarboven een rokje en het colbertje van haar man aanheeft."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen