Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson belaagd wegens neuscorrectie

Shownieuws

In de Amerikaanse Marie Claire vertelde Ashlee Simpson dat het belangrijk is blij met jezelf te zijn. Lezers zijn nu boos omdat ze een neuscorrectie heeft gehad

Ashlee Simpson belaagd wegens neuscorrectie

Zangeres Ashlee Simpson ligt onder vuur vanwege haar neuscorrectie. Dat melden verschillende Amerikaanse media. In het septembernummer van de Amerikaanse Marie Claire haalt hoofdredactrice Joanna Coles uit naar de zangeres. Ze vertelt de keuze van Ashlee voor plastische chirurgie niet te begrijpen.

In het julinummer van het tijdschrift stond Ashlee Simpson op de cover. In het tijdschrift benadrukte de 21-jarige zangeres hoe belangrijk het is om van je eigen lichaam te houden. "Iedereen is anders gemaakt", zei ze destijds. "Dat maakt ons juist zo mooi en uniek. Ik wil dat meisjes tevreden zijn als ze in de spiegel kijken."

Toen het magazine echter in de schappen lag, had Simpson net enkele lichaamscorrecties achter de rug. Ze onderging een neusoperatie en had met hairextensions haar blonde haar langer gemaakt. Marie Claire ontving hierop meer dan duizend boze brieven van lezers en ook de hoofdredactrice is dus ontsteld. "We zijn verward en teleurgesteld", verklaart ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen