Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-bewoonster Natasia boos op politiek

Shownieuws

Gouden Kooi-bewoonster en 'ontaarde moeder' Natasia heeft uitgehaald naar PvdA-Kamerlid Ella Kalsbeek. Politici moeten zelf beter voor hun kinderen zorgen.

Gouden Kooi-bewoonster Natasia heeft uitgehaald naar PvdA-Kamerlid Ella Kalsbeek. De politica vindt dat jonge kinderen van de deelnemers aan het Talpa-programma moeten worden onderzocht op de psychische gevolgen van de ouderlijke deelname. "Ik vind het zo raar dat juist politici vragen stellen over mijn moederschap. Zij zijn er echt nooit voor hun eigen kinderen", zegt de 32-jarige beveiliger op de website van het Talpa-programma. "Bovendien zijn er genoeg kinderen die het een stuk slechter hebben."

In de uitzending van zondag smeekte Natasia's dochtertje haar moeder huilend thuis te blijven. Dat beeld is volgens Natasia niet meer dan een momentopname. "Cheyenne houdt zich wel sterk hoor. Zij weet de motieven van haar moeder en kan zich daar in vinden." Ook zou Cheyenne steun hebben aan haar broertje Yairo.

Bovendien zorgt Natasia's vriend voor de kinderen uit een eerdere relatie. "En mijn zussen zijn allemaal moeders. Bovendien ben ik echt niet helemaal weg: ik kan ze toespreken via de camera's en ik kan ze elke dag een lange brief schrijven."

Kandidaten die meedoen aan het programma, nemen hun intrek in een villa. Wie dat het langst volhoudt, krijgt het peperdure landgoed cadeau. Voorwaarde is dat de kandidaat er minimaal een jaar heeft gezeten. Al voor de eerste uitzending bekritiseerden politici het concept. De SGP vond dat het televisieprogramma moest worden verboden. Toenmalig staatssecretaris van Financiën Joop Wijn (CDA) noemde het programma 'verwerpelijk'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen