Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix sterft in videoclip

Shownieuws

Johan Vlemmix 'sterft' in een videoclip. De clip werd een halfjaar geleden opgenomen, maar wordt nu uitgebracht: een ongelukkig moment voor de artiest in ruste.

Johan Vlemmix 'sterft' in een videoclip. De clip werd een halfjaar geleden opgenomen, maar wordt nu pas uitgebracht. Vlemmix, die zich onlangs uit het openbare leven terugtrok, voelt zich opgelaten. "Het was indertijd leuk om te doen", vertelt de Eindhovenaar. "Zangeres Paula Paloma is een lieve zangeres, die ik wilde helpen." Vlemmix voelt zich opgelaten dat de clip, waarin hij wordt overreden tijdens een huwelijksplechtigheid, juist nu naar buiten komt.

Nadat zijn single over de Wuppies in juli uit de handel werd genomen wegens schending van het merkenrecht en hij vorige maand zijn bajesverleden opbiechtte, stapte de 47-jarige clown uit de showbizz. Vlemmix is bang dat mensen die aankondiging nu niet meer serieus nemen. "Nu komt deze clip bizar over."

Hij doet echter geen pogingen uitzending van de clip van 'De bloedkorale bruidsjurk' tegen te houden. "Ik ben in de problemen gekomen en het is belachelijk om nu te vragen die clip niet te gebruiken. Ik heb er nu eenmaal aan meegewerkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen