Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris en Shanna met elkaar op de vuist

Shownieuws

Paris Hilton en Shanna Moakler zijn elkaar in de haren gevlogen. Paris wordt regelmatig gezien met Shanna's ex-man Travis Barker.

Paris en Shanna met elkaar op de vuist

Paris Hilton en Shanna Moakler zijn elkaar in de haren gevlogen. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ woensdag. Beide dames zouden aangifte hebben gedaan van mishandeling. Paris' woordvoerder heeft haar aangeraden een straatverbod aan te vragen voor Shanna. "Op die manier kan verder irrationeel en gevaarlijk gedrag van Moakler voorkomen worden."

Hilton is de laatste tijd regelmatig gesignaleerd met Moaklers ex-man Travis Barker. Vorige week was het vermeende koppel nog in Amsterdam. De woordvoerder van Paris vertelt TMZ dat de twee blondines elkaar in een nachtclub in Hollywood tegenkwamen. Moakler zou Hilton vervolgens hebben uitgescholden en een stomp in het gezicht hebben gegeven. Paris heeft Shanna volgens haar woordvoerder met geen vinger aangeraakt, maar in de aangifte van Moakler zou staan dat zij van een trapje is geduwd.

Moakler en Barker maakten in augustus bekend uit elkaar te gaan na een huwelijk van twee jaar. Ze hebben twee kinderen: de 3-jarige zoon Landon en dochtertje Alabama van 9 maanden. Shanna heeft nog een dochter, Atiana van 7, uit een eerdere relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen