Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes gaat het theater in

Shownieuws

Jannes wil dat iedereen van zijn optredens kan genieten, ook mensen die slecht ter been zijn. Daarom staat de volkszanger binnenkort in het theater.

Jannes wil dat iedereen van zijn optredens kan genieten, ook mensen die slecht ter been zijn. Daarom staat de 33-jarige volkszanger samen met andere Nederlandstalige artiesten vanaf volgende maand in het theater, waar bejaarden en gehandicapten zittend naar zijn muziek kunnen luisteren.

"Mensen die niet te lang kunnen staan of een piratenfeest te druk vinden, wil ik ook blij maken met het Nederlandstalig lied", zegt Jannes in een interview met Novum Nieuws.

Jannes, wiens single 'Laat me vrij' van het gelijknamige album deze week uitkomt, vindt het te vroeg om meteen in een stadion te gaan zingen. "De mensen bepalen wat ik moet doen", zegt de Drent. "Ik heb nog niet gehoord dat ik in Ahoy' moet gaan staan."

De koning der piraten gaat steeds een stapje verder in zijn loopbaan. Anders gaat het mis, zegt Jannes, bijvoorbeeld omdat hij niet meer genoeg tijd heeft voor vrienden en familie. "Je hebt thuis een goede basis nodig." Verder vindt hij het vooral belangrijk gezond te blijven en plezier te beleven aan zijn vak.

De levensliedzanger is onder meer bekend van de nummers 'Ben jij bij me', 'Met jou kan ik het leven aan' en 'Oh la la l'amour'. SBS6-kijkers kennen hem bovendien van de docusoap 'Gewoon Jannes'. De zanger ziet een vervolg op het programma niet zitten. "Ik heb er veel plezier aan beleefd, maar ik wil niet elk jaar in een soap spelen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen