Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wegen Jim Carrey en Cameron Diaz scheiden zich

Shownieuws

Jim Carrey en Cameron Diaz hebben zich teruggetrokken uit het filmproject 'A little game without consequence'. Ook regisseur Muccino stopt met de film.

De wegen van Jim Carrey en Cameron Diaz hebben zich alweer gescheiden. Beide acteurs hebben zich teruggetrokken uit het filmproject 'A little game without consequence'. De film zou een weerzien hebben betekend voor Carrey en Diaz, die eerder samen speelden in 'The mask'. Ook de Italiaanse regisseur Gabriele Muccino heeft zijn medewerking aan de film stopgezet. De opnamen zouden deze maand beginnen.

De producent van de film, Focus Features, noemt artistieke onenigheid als oorzaak van de breuk met regisseur Muccino. Over de terugtrekking van Carrey en Diaz is niets gezegd. De Amerikaanse filmsite Hollywood Reporter meldt dat het script de reden is voor de breuk. Het verhaal zou een andere kant op zijn gegaan dan de acteurs aanvankelijk dachten.

Voor Jim Carrey is 'A little game without consequence' de derde film dit jaar die niet doorgaat. De film 'Used guys', waarin hij zou spelen met Ben Stiller, werd afgelast omdat de kosten te hoog opliepen. Ook 'Ripley's believe it or not!' werd stopgezet. Het is niet duidelijk of dat te maken had met geld- of met scriptproblemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen