Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon vormen gevaar voor Jan Smit

Shownieuws

Nick & Simon dreigen hun boezemvriend Jan Smit van de eerste plaats in de Mega Top 100 te stoten. Met 'Vaarwel verleden' staan ze in de midweeklijst op twee.

Nick & Simon verstoten volgende week mogelijk hun boezemvriend Jan Smit van de eerste plaats in de Mega Top 100. De nieuwste single van het Volendamse popduo, 'Vaarwel verleden', komt in de zogenoemde midweeklijst van de officiële hitparade binnen op een tweede plek. Daar staat Jan Smit al drie weken op één met 'Als de morgen is gekomen'. Vrijdag wordt de definitieve lijst bekend gemaakt.

De nieuwe single van Nick Schilder en Simon Keizer heeft een dubbele A-kant. De tweede track op de cd, 'De soldaat', is volgens hun management op het schijfje gezet naar aanleiding van reacties van de media en het publiek. Beide nummers blijken veel gevoelens los te maken. Familieleden van militairen die uitgezonden zijn naar Uruzgan reageerden op de site en bij het management van de jonge zangers massaal op het nummer 'De soldaat'.

Nick & Simon debuteerden eerder dit jaar met de single 'Steeds weer' en hun titelloze album, dat na achttien weken nog steeds in de top 20 van de Mega Album Top 100 staat. Begin juni werd het het tweetal onderscheiden met een Originele Rembrandt, een prijs voor Nederlandse popmuziek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen