Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaten van Charles regelen scheiding Sir Paul

Shownieuws

De advocaten die de belangen van Charles en Diana bij hun scheiding behartigden, hebben een nieuwe klus. Sir Paul en Heather huurden hen in.

Advocaten van Charles regelen scheiding Sir Paul

(Novum/AP) - De advocaten die tien jaar geleden de belangen van de Britse kroonprins Charles en prinses Diana bij hun scheiding behartigden, zijn nu ingehuurd door Paul McCartney en Heather Mills.

Anthony Julius, die destijds Diana vertegenwoordigde, staat aan de kant van Mills (38). Fiona Shackleton, toen werkzaam voor Charles, is door McCartney (63) ingehuurd. Naar verluidt zou Julius aan de breuk ongeveer 25 miljoen euro hebben verdiend.

Popster McCartney en zijn vrouw maakten medio mei bekend dat zij uit elkaar gaan. Het paar trouwde in juni 2002, vier jaar nadat McCartney's eerste vrouw Linda aan borstkanker overleed. In oktober 2003 kreeg de ex-Beatle een dochter, Beatrice. Hij heeft al drie kinderen van zijn eerste vrouw.

Het vermogen van McCartney wordt geschat op meer dan een miljard euro. Voor zover bekend is het paar getrouwd zonder huwelijkse voorwaarden. In 2002 vertelde Mills aan het blad Vanity Fair dat zij had aangeboden zo'n financieel voorbehoud te tekenen, maar dat McCartney daar niets van wilde weten.

Mills is een voormalig fotomodel en een fervent dierenbeschermster. De twee troffen elkaar in 1999 via de Heather Mills Health Trust, een liefdadigheidsorganisatie die Mills oprichtte. Mills had in 1993 een been verloren bij een motorongeluk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen