Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Federline doet boekje open over Spears

Shownieuws

Kevin Federline doet een boekje open over de problemen in zijn huwelijk met Britney Spears. Volgens Kevin moeten hij en Britney samen aan hun huwelijk werken.

Federline doet boekje open over Spears

Kevin Federline doet een boekje open over de problemen in zijn huwelijk met Britney Spears. Zij moeten volgens hem samen werken aan hun huwelijk, meldt het persbureau Wenn.

Diverse media meldden eerder dat het bergafwaarts ging met het huwelijk van het sterrenkoppel. Het huwelijk zou moeizamer zijn geworden nadat Britney vorig jaar beviel van hun zoon, Sean Preston. In september is de 24-jarige Britney uitgerekend, zij verwacht dan haar tweede kind.

In tegenstelling tot Spears geeft de 28-jarige Federline wel toe dat zijn huwelijk verre van perfect is. Het drukke stel brengt samen weinig tijd door, zegt de nieuwbakken rapper. Federline is bereid er aan te trekken. "Het zal zwaar zijn, maar in elk huwelijk moet je werken aan je relatie."

Eerder deze maand gaf de zanger nog aan zijn hele familie mee te willen nemen op zijn tournee ter promotie van zijn debuutalbum 'Playing with fire'. Het moet volgens Federline een romantische bustocht door de Verenigde Staten worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen