Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Run op kaartjes voor toneelstuk met Meryl Streep

Shownieuws

Meryl Streep is populair onder New Yorkers. Dat bleek bij de openingsavond van het toneelstuk 'Moeder Courage en haar kinderen'. Velen hadden geen kaartje.

(Novum/AP) - Meryl Streep is erg populair onder New Yorkers. Dat bleek dinsdag bij de openingsavond van het toneelstuk 'Moeder Courage en haar kinderen', waarin de actrice de hoofdrol speelt. Mensen stonden uren in de rij voor een kaartje voor de gratis voorstelling in het Delacorte theater in Central Park. Elk jaar organiseert het theater meerdere gratis toegankelijke producties onder de noemer 'Shakespeare in the park'.

Vanaf acht uur in de ochtend stonden mensen in de rij voor een kaartje voor het stuk van Bertolt Brecht, waarin ook Kevin Kline te zien is. Toen vijf uur later alle tweeduizend kaarten waren vergeven gingen honderden mensen met lege handen naar huis.

De 57-jarige Meryl Streep is vooral bekend van haar rollen op het witte doek. Ze werd dertien keer genomineerd voor een Oscar en won het beeldje tweemaal, voor 'Kramer vs. Kramer' (1979) en 'Sophie's choice' (1982). Vanaf 26 oktober is ze in de Nederlandse bioscopen te zien in 'The devil wears Prada'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen