Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan wil soldaten in Irak vermaken

Shownieuws

Lindsay Lohan is van plan naar Irak af te reizen om op te treden voor de Amerikaanse troepen. De actrice wil de reis maken in gezelschap van Hillary Clinton.

Lindsay Lohan wil soldaten in Irak vermaken

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is van plan in Irak op te treden voor de Amerikaanse troepen. De 20-jarige actrice wil de reis maken in gezelschap van senator Hillary Clinton, vertelt ze in de Amerikaanse editie van het tijdschrift Elle. Concrete plannen heeft ze nog niet. "Hillary probeert de reis al een tijdje te regelen, maar het leek lang te gevaarlijk", zegt Lohan.

De 'Mean Girls'-ster hoopt met de reis in de voetsporen te treden van Marilyn Monroe. De legendarische actrice, door Lohan zeer bewonderd, trad in 1954 in Korea op voor honderdduizend Amerikaanse soldaten. Als voorbereiding op de trip is de actrice van plan schietlessen te nemen met haar bodyguard.

De woordvoerder van Clinton heeft laten weten dat de beweringen van Lohan niet helemaal correct zijn. "We hebben haar voorgesteld eerst contact op te nemen met United Service Organizations als ze de reis wil maken." Dat is een organisatie die vermaak biedt aan Amerikaanse soldaten op missie. Ook Monroe stond onder contract bij United Service Organizations.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen