Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The Barkers' gaan uit elkaar

Shownieuws

Drummer Travis Barker en playmate Shanna Moakler gaan scheiden. Het huwelijk van Travis en Shanna was te volgen op MTV in het programma 'Meet the Barkers'.

'The Barkers' gaan uit elkaar

Drummer Travis Barker en playmate Shanna Moakler gaan scheiden. Dat heeft een woordvoerder van Shanna bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. Het huwelijk van Travis en Shanna was te volgen op MTV, in het programma 'Meet the Barkers'.

Er lijkt een vloek te rusten op huwelijken die gevolgd worden door televisiezender MTV. Vorige maand maakten actrice Carmen Electra en muzikant Dave Navarro hun scheiding bekend na een huwelijk van drie jaar. MTV legde de voorbereidingen destijds vast in de serie 'Till death do us part: Carmen & Dave'. Ook Jessica Simpson en Nick Lachey gingen begin dit jaar ieder hun weg na een huwelijk van drie jaar. Hun liefdesperikelen legde de muziekzender vast in het programma 'Newlyweds: Nick & Jessica'.

De 30-jarige Barker, drummer van Blink-182, en de 31-jarige Moakler trouwden in 2004 en hebben twee kinderen: zoon Landon (2) en dochtertje Alabama (7 maanden). Shanna heeft nog een dochter, Atiana van 7, uit een eerdere relatie. Via haar woordvoerder laat de voormalige Miss USA weten dat haar aandacht nu vooral uitgaat naar haar kroost. "Mijn enige zorg is het welzijn van mijn kinderen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen