Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clip Armin van Buuren te sexy voor overdag

Shownieuws

De clip van de remix van 'Love you more' van dj Armin van Buuren wordt alleen na acht uur uitgezonden. De video zou lesbische scènes bevatten.

De clip van de remix van 'Love you more' van dj Armin van Buuren en Racoon mag niet voor acht uur 's avonds worden uitgezonden. De muziekvideo zou aanstootgevend zijn omdat er een lesbische scène inzit. Volgens Van Buuren valt het allemaal wel mee. "Het zijn gewoon twee dames die met elkaar lopen te knuffelen."

In de clip, die is opgenomen in het Amsterdamse College Hotel, is inderdaad te zien hoe twee meisjes sensueel met elkaar over een bed rollen. "Maar verder is er geen blote borst of bil te zien, er wordt niet gezoend, er worden geen drugs gebruikt en er komt geen geweld in voor", zegt Armin. "Het is jammer dat de clip niet de hele dag wordt uitgezonden. Dat is vrij zuur als je bedenkt voor hoeveel harde munten je zoiets maakt." Gelukkig kan hij er ook wel om lachen. "Nu hangt er een lekker smeuïg sfeertje omheen."

Armin van Buuren staat op 11 november voor de tweede keer in de Rotterdamse Ahoy' met 'Armin only the next level': een 9,5 uur durende set die bol staat van de gastoptredens. Dezelfde dag viert hij zijn tienjarig jubileum als producer. Naar aanleiding daarvan verschijnt een cd met zijn beste nummers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen