Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole aangeklaagd door vermeende vader kind

Shownieuws

Een rechter moet aanwijzen wie de vader van de dochter van Anna Nicole Smith is. Zowel Larry Birkhead als haar vriend Howard K Stern beweren de vader te zijn.

De pasgeboren dochter van Anna Nicole Smith zorgt voor veel tumult. Een rechtszaak moet uitwijzen wie de echte vader van het meisje is. Persfotograaf Larry Birkhead claimt de vader van Dannie Lynn Hope te zijn en eist nu de voogdij over haar. Anna Nicole's vriend en advocaat Howard K Stern beweert echter ook dat hij de vader is.

Dannie Lynn Hope werd op 7 september geboren in een ziekenhuis op de Bahama's. De geboorte van de baby werd overschaduwd door de dood van Smiths 20-jarige zoon Daniel drie dagen later. Hij overleed naast het kraambed van zijn moeder aan een combinatie van antidepressiva en methadon.

Larry Birkhead claimde meteen na het bericht over de zwangerschap van Anna Nicole in juni dat hij de vader van de baby is. Howard Stern wierp zich pas vorige week op als vader. Hij verklaarde ook meteen dat hij een relatie heeft met Anna Nicole. Daarvoor stond hij alleen bekend als haar advocaat.

Birkhead wil met de rechtszaak reageren op het circus dat volgens hem in de media is losgebarsten na de verklaring van Stern. In een persbericht verklaart zijn advocaat dat hij zich zorgen maakt over het welzijn van het kind en daarom de voogdij wil. Hij is er van overtuigd dat hij de vader van Dannie Lynn is en wil graag deel uit maken van haar leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen