Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arrestatiebevel voor Bobby Brown

Shownieuws

Bobby Brown wordt gezocht door de politie. Hij kwam niet opdagen bij een alimentatierechtzaak over de twee kinderen uit zijn relatie met ex-vriendin Kim Ward.

(Novum/AP) - Bobby Brown wordt gezocht door de politie. Een rechter in de Amerikaanse staat Massachusetts heeft een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd omdat hij niet kwam opdagen bij een rechtszaak. Zijn ex-vriendin Kim Ward heeft hem aangeklaagd omdat hij nog alimentatie moet betalen voor de twee kinderen die hij met haar heeft. Het gaat om bijna negenduizend euro.

De advocaat van Brown verklaarde dat de zanger niet op kwam dagen omdat hij zich in een 'hele moeilijke periode van zijn leven' bevindt. Vorige maand werd bekend dat zijn vrouw Whitney Houston van hem wil scheiden na een huwelijk van veertien jaar. De rechter vond de gemoedstoestand van Brown geen geldige reden voor zijn afwezigheid en vaardigde het arrestatiebevel uit.

Het is niet de eerste keer dat Brown te laat is met het betalen van alimentatie. In 2004 werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van negentig dagen omdat hij al drie maanden geen geld had overgemaakt. De straf werd echter kwijtgescholden nadat Brown de bijna 12 duizend euro alsnog betaalde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen