Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney zet pers op het verkeerde been

Shownieuws

George Clooney heeft bedacht dat hij drie maanden lang elke avond met een andere beroemde actrice uitgaat om de paparazzi op het verkeerde been te zetten.

(Novum/AP) - George Clooney heeft bedacht dat hij drie maanden lang elke avond met een andere beroemde actrice uitgaat om de paparazzi op het verkeerde been te zetten. Dat zegt hij in een interview met Vanity Fair.

"Halle Berry de ene avond, Salma Hayek de volgende en daarna op het strand hand in hand lopen met Leonardo DiCaprio", grapt Clooney. Volgens de acteur en regisseur zullen mensen de roddelbladen wel altijd blijven kopen, maar door zijn actie hoopt hij dat men gaat nadenken over de geloofwaardigheid van de tabloids.

De 45-jarige Clooney heeft een hekel aan de roddelbladen, maar hij zegt veel goeds over zijn collega's. Over zijn tegenspeelster in 'The Good German', Cate Blanchett, zegt hij dat ze momenteel de beste actrice is en zeker een Oscar zal winnen. Zelf won de acteur vorig jaar een Oscar voor 'beste acteur in een bijrol' voor zijn rol in 'Syriana'. Hij is verder bekend van films als 'Ocean's 11' en 'Ocean's 12'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen