Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sittah: Hans Klok is jaloers op mijn succes

Shownieuws

Volgens Sittah, de ex-assistente van illusionist Hans Klok, is haar oud-collega jaloers op haar. Ze werd op het WK Magic uitgeroepen tot beste illusionist.

Volgens Sittah, de ex-assistente van illusionist Hans Klok, is haar oud-collega jaloers op haar. Sittah werd in augustus op het WK Magic uitgeroepen tot beste illusionist ter wereld. "Hans is waarschijnlijk gewoon jaloers op mijn succes", zegt zij dinsdag in de Telegraaf. "Zelf is hij op een WK nooit verder gekomen dan een tweede plaats."

Met haar uitspraken over de jaloerse Klok reageert de blonde illusioniste op zijn uitspraak dat goochelen niets voor vrouwen is. "Op een of andere manier vind ik vrouwen nooit zo geloofwaardig; ik vind het toch meer een mannenberoep", zei hij onlangs in het mannenblad FHM. "Ik denk ook niet dat een vrouw de kracht heeft om iemand heel snel te laten verdwijnen."

Sittah begrijpt de mening van haar oud-collega niet. "Wat lult hij nou? Hij heeft mijn show nog nooit gezien." Ze snapt niet dat hij zo reageert op haar succes. "Hij had zichzelf natuurlijk gewoon een veer in zijn reet moeten steken. Dat hij me alles heeft geleerd. Maar nee hoor, hij reageert rancuneus. Zonde is dat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen