Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk geeft oorkonde weg

Shownieuws

Wendy van Dijk geeft haar oorkonde van Nederland Positief door aan de Doe Een Wens Stichting. Vanwege haar ambassadeurschap hiervan kreeg ze immers de prijs.

Wendy van Dijk geeft oorkonde weg

Wendy van Dijk geeft de oorkonde die zij zondagavond kreeg van Nederland Positief door aan de Doe Een Wens Stichting, meldt haar management maandag. De 35-jarige televisiepresentatrice kreeg de prijs vanwege haar ambassadeurschap van dit goede doel, dat zieke kinderen helpt.

Van Dijk kreeg de prijs uitgereikt na de opnamen van het televisieprogramma Dancing on ice. De stichting Nederland Positief, die zich inzet voor een positievere samenleving, prijst Wendy's 'toewijding, liefde, enthousiasme en gedrevenheid' waarmee zij aandacht weet te vragen voor de Doe Een Wens Stichting. "Hierdoor vormt zij voor vele Nederlanders een bijzondere inspiratie", vindt voorzitter Christian Houkes.

Het is de tweede keer dat de oorkonde wordt uitgereikt. Vorig jaar kreeg presentatrice Mariska Hulscher de trofee voor haar werk bij Pink Ribbon, een initiatief van Borstkankervereniging Nederland om vrouwen bewuster te maken van het risico op borstkanker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen