Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kijkcijfers Gouden Kooi stemmen Talpa tevreden

Shownieuws

Talpa is tevreden met de kijkcijfers van de eerste aflevering van het omstreden programma De Gouden Kooi. De show werd door 940 duizend mensen bekeken.

Kijkcijfers Gouden Kooi stemmen Talpa tevreden

Talpa is tevreden met de kijkcijfers van de eerste aflevering van het omstreden programma De Gouden Kooi. De eerste aflevering van de realityshow werd zondag door 940 duizend mensen bekeken. Een mooi cijfer, zegt Talpa-woordvoerder Marc van Hal maandag.

In het programma wonen tien mensen in een kapitale villa die van alle gemakken is voorzien. Wie het langst in het huis blijft wonen, en dat mag jaren zijn, is de winnaar. Hij zal de villa als multimiljonair verlaten. De show is vanaf nu elke werkdag te zien.

Talpa mag dan tevreden zijn met de kijkcijfers, de zondagavond werd op televisie gedomineerd door het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw. De datingshow voor boeren, gepresenteerd door Yvon Jaspers, hield ruim 2,5 miljoen mensen aan de buis gekluisterd.

De bekendmaking van de uitslag van Dancing on Ice op RTL 4 trok zondag 1,1 miljoen kijkers. Wendy van Dijk moest de show verlaten. De strijd gaat nu verder tussen Froukje de Both, John Williams, Kelly Pfaff en Staf Coppens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen