Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael opnieuw opgepakt met drugs

Shownieuws

George Michael is zondag opnieuw onder invloed van drugs aangetroffen in zijn auto. Het is de vierde keer in acht maanden dat de Brit is aangehouden.

George Michael opnieuw opgepakt met drugs

George Michael is zondag opnieuw onder invloed van drugs aangetroffen in zijn auto. Dat meldt de Britse krant The Sun. De zanger moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd nadat de politie hem laveloos achter het stuur aantrof bij een stoplicht. Later werd hij gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Het is de vierde keer in acht maanden dat de Brit is aangehouden.

De 43-jarige George is op borgtocht vrijgelaten. Zijn vriend, Kenny Goss, laat weten dat het goed met hem gaat. "Het gaat prima. Ik heb McDonald's voor hem gehaald."

In februari werd Michael gearresteerd omdat hij in het bezit zou zijn van marihuana. Een maand later ramde hij, mogelijk onder invloed, drie auto's in Londen. In juli ging het opnieuw mis. Toen werd de zanger in de bosjes bij een homo-ontmoetingsplaats in Londen betrapt door een fotograaf nadat hij seks had gehad met een andere man dan zijn vriend.

Op 20 november moet George zich voor de rechter verantwoorden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen