Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nachtrit' zet relatie makers onder druk

Shownieuws

De relatie van regisseur Dana Nechushtan en scenarioschrijver Franky Ribbens is door hun gezamenlijke film 'Nachtrit' onder druk komen te staan.

De relatie van regisseur Dana Nechushtan en scenarioschrijver Franky Ribbens is door hun gezamenlijke film 'Nachtrit' onder druk komen te staan. "Het was heel spannend", zegt Nechushtan. "Maar het huwelijk heeft het overleefd, dus het is goed gegaan."

Ribbens omschrijft de samenwerking als 'heftig' en 'intens'. "Het heeft onze relatie wel aardig onder druk gezet, maar we konden het hebben."

De film 'Nachtrit', die zaterdagavond in première ging op het Nederlands Film Festival in Utrecht, haalt zijn inspiratie uit de zogenoemde taxioorlog in Amsterdam. Als taxichauffeur Dennis zich tot zijn nek toe in de schulden steekt, raakt hij verstrikt in een crimineel netwerk. Daardoor dreigt hij alles te verliezen wat hem lief is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Frank Lammers, Fedja van Huêt en Peggy Jane de Schepper. De film draait vanaf 12 oktober in de bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen